Voorgerecht
Biet & Geit
€ 8.50
Rode biet met een vleugje sinaasappel, geserveerd met een panna cotta van geitenkaas en een krokante notenmix
Vistrio
€ 11.00
Drie visjes op onze eigen(wijze) manier; zalmtartaar, kroketje van garnalen en crispy tonijn met een heerlijke ouderwetse cocktailsaus
Surf & Turf gedurfd
€ 11.50
Steaktartaar van kalfsvlees met een licht gerookte en gedroogde ham, Oosterse scampi, gepickelde bloemkoolroosje en kropslamayonaise
‘t Torentje
€ 9.75
Onze rundercarpaccio geserveerd op brickdeeg met zongedroogde tomaat, geschaafde Parmezaan, balsamicodressing en gekarameliseerde notenmix
Buikspek
€ 9.25
Langzaam gegaard buikspek met een schuim van bospaddenstoelen en een crème van pastinaak
Tompouce
€ 8.75
Gevuld met een ragout van bospaddenstoelen, gegratineerd in de oven met brie en bloemenhoning
Soep
Tomaat
€ 5.75
Ambachtelijke tomatensoep met gehakt
Verrassing
€ 5.75
Vegetarisch • Elke dag een nieuwe verrassing van de chef
Hoofdgerecht
Schelvis
€ 21.75
Heerlijk stukje schelvis op een bedje van zeegroente met een wodka-limoenboter
Tournedos van vis
€ 19.75
Een met katenspek omhulde zalm- en en tongfilet, geserveerd met een safarisaus
Lamscarré
€ 25.75
Lamscarré naar wens gebakken met een sjalot-sinaasappelmarmelade en een caramel van port
Diamanthaas
€ 21.75
Zacht rundvlees naar wens gebakken met karamel-knoflooksaus en een stamppotje van zoete aardappel en zuurkool
Risotto
€ 18.50
Vegetarisch te bestellen •In groentenbouillon gegaarde risotto met groenten, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat en gebakken kipreepjes
Proeverij
€ 18.75
Vegetarisch • Mini knoflookchampignons, rösti, vega bitterbal en nog meer van dit soort lekkernijen
3 gangen wandeling
€ 30.00
Kun je niet kiezen? Wandel dan met de chef door de kaart en geniet van een verrassingsmenu.
4 gangen wandeling
€ 34.00
Kun je niet kiezen? Wandel dan met de chef door de kaart en geniet van een verrassingsmenu.
Dessert
Chocolade!
€ 8.25
Hou je van chocolade? Dan is deze zoete afsluiter écht jou ding!
Broodpudding
€ 7.50
Overgewaaid van Engeland naar Lithoijen: hét recept van onze huisgemaakte broodpudding met een saus van whisky en vergezeld met champagnedruiven
Plateautje
€ 5.00
Zoete lekkernijen voor als een klein dessertje er nog bij past...
Kaas!
€ 9.25
Kaasjes in verschillende soorten en smaakjes, met kletsenbrood en een vijgenchutney